Διπλασιάστε τις προβολές των Ιστοριών σας με 5 απλούς τρόπους!

Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τις προβολές στις Ιστορίες/Story σας στο Instagram το 2024;

 

Με πάνω από μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι που παρακολουθούν Ιστορίες καθημερινά, οι προσπάθειές σας θα πρέπει να επικεντρωθούν σε μια αποτελεσματική στρατηγική Ιστοριών στο Instagram. Η ομάδα του digital marketing, έχει ανακαλύψει πέντε τρόπους, τους οποίους θα μοιραστεί μαζί σας, για να αυξήσετε το engagement και, τελικά, να πάρετε περισσότερες προβολές στις Ιστορίες σας. Επιπλέον, θα σας συμβουλεύσουμε  πώς να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο εργαλείο για τον προγραμματισμό (και τη δημοσίευση) των Ιστοριών σας, ώστε ο προγραμματισμός περιεχομένου να γίνει παιχνιδάκι!

 

Πώς να Αυξήσετε τις Προβολές στις Ιστορίες σας στο Instagram

  • Προσθέστε ένα feature Προώθησης Engagement
  • Συμπεριλάβετε μια Επιπλέον Ιστορία στο Τέλος
  • Κοινοποιήστε «μοναδικό» περιεχόμενο
  • Εκμεταλλευτείτε τη Λειτουργία “Close friends” του Instagram
  • Να είστε Συνεπείς

 

Τακτική #1: Προσθέστε ένα feature Προώθησης Engagement στην πρώτη σας Ιστορία

Ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να αυξήσετε τις προβολές των Ιστοριών σας είναι να προσθέσετε ένα εργαλείο προώθησης engagement (όπως ένα δημοψήφισμα, ένα emoji slider ή ένα κουίζ) στην πρώτη Ιστορία που μοιράζεστε. Αυτό θα προωθήσει το engagement στις Ιστορίες σας από την αρχή, κάτι που είναι σημαντικό για τον αλγόριθμο του Instagram.

 

Όσο περισσότερα κλικ και engagements λαμβάνουν οι Ιστορίες σας, τόσο περισσότερο το Instagram θα τις προωθεί στην πρώτη γραμμή.

Και τι σημαίνει αυτό; Φυσικά περισσότερες προβολές!

 

Τακτική #2: Συμπεριλάβετε μια επιπλέον Ιστορία στο Τέλος της Ημέρας

Αυτή η δοκιμασμένη συμβουλή είναι δοκιμασμένη και προέρχεται απευθείας από την Social Content Lead της Later, Lindsay Ashcraft. “Η προσθήκη μιας νέας Ιστορίας 22-23 ώρες μετά την πρώτη ιστορία που ανεβάσατε, ακριβώς πριν λήξουν οι υπόλοιπες Ιστορίες σας, θα σας δώσει μια επιπλέον ώθηση στις προβολές όλων.” Δεν γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο που αυτό λειτουργεί τόσο καλά— αλλά αξίζει τον πειραματισμό.

 

Τακτική #3: Κοινοποιήστε «μοναδικό» περιεχόμενο στις Ιστορίες

Ενδέχεται να είναι μια παλαιότερη τακτική μάρκετινγκ, αλλά το να μοιράζεστε αποκλειστικό περιεχόμενο είναι ένας αξιόπιστος τρόπος να αυξήσετε τις προβολές σας — ειδικά αν πρόκειται για κάτι χρήσιμο ή ενδιαφέρον για την κοινότητά σας.

 

Όσον αφορά τα brands, αυτό μπορεί να είναι ένας αποκλειστικός κωδικός έκπτωσης 24 ωρών. Για τους δημιουργούς/creators, μπορεί να είναι ένα tutorial ή μια άποψη που δεν έχουν μοιραστεί ποτέ πριν.

 

Screenshot για να δείξετε αποκλειστική προσφορά στις Ιστορίες του Instagram

Η περαστική φύση των Ιστοριών του Instagram είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσει κινδύνους — ειδικά όταν συνδυάζεται με μια λεζάντα στην ανάρτηση που καλεί τους θεατές να κατευθυνθούν στις ιστορίες σας για να μάθουν περισσότερα.

 

Τακτική #4: Εκμεταλλευτείτε τη Λειτουργία “Close Friends” του Instagram

Αυτό το λιγότερο διαδεδομένο κόλπο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τις προβολές των Ιστοριών του Instagram.

Ψάχνετε για εμπνευση; Επικοινωνήστε μαζί μας!

Πηγή: later.com

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *