Επιτυχής Συμμετοχή της Ομάδας Digital Marketing της ICAP CRIF στο Συνέδριο: All Things Facebook and Instagram 2024

Δελτίο Τύπου

 

Η ομάδα Digital Marketing της ICAP CRIF συμμετείχε με επιτυχία στο συνέδριο “All Things Facebook and Instagram 2024”, που διοργανώθηκε από την Boussias Events στην ΟΤΕ Academy στις 23 Φεβρουαρίου. Το συνέδριο εστίασε στη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο του ψηφιακού μάρκετινγκ και στον τρόπο που η τεχνολογία αυτή ενσωματώνεται στα offerings της Meta.

 

Ανάμεσα στους διεθνείς ομιλητές της Meta, ο Head της Digital Marketing by ICAP CRIF, Konstantinos Pappas, παρουσίασε, μέσα από ένα Success Case, διάφορους τρόπους για να πετύχει μία διαφήμιση στα κανάλια του Facebook & Instagram. Στη δήλωσή του, ο κ. Παππάς, υπογράμμισε τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης στη βελτίωση της απόδοσης των ενεργειών στον ψηφιακό κόσμο. Η Archondia Tsiftsian, Account Manager CEE της Meta, και ο Maxim Korseko, Group Director, e-commerce, CEE της Meta, παρουσίασαν τις τάσεις και τις εξελίξεις στον τομέα του e-commerce και τη σημασία της τεχνητής νοημοσύνης σε αυτόν.

 

Η παρουσίασή μας ανέδειξε τη στρατηγική εφαρμογή της Τεχνητής Νοημοσύνης και της δημιουργικής βελτιστοποίησης για την ενίσχυση της απόδοσης των ενεργειών ψηφιακού μάρκετινγκ. Καλύψαμε μέσω ενός δικού μας case study θέματα βασικά για το digital marketing όπως, τη σημασία της προσωποποιημένης στόχευσης, την αξιοποίηση του AI,  τη σημασία στην παραγωγή δημιουργικού περιεχομένου με στόχο την αύξηση των ηλεκτρονικών αγορών του πελάτη. Επιπλέον, θίξαμε την σημασία της ισορροπίας μεταξύ των πληρωμένων (paid) και οργανικών (organic) στρατηγικών για την ενίσχυση του engagement και της online εικόνας του πελάτη. Τελειώνοντας, αυτό που αναδείξαμε είναι η έμφασή μας και στα trends του 2024, τα οποία και ήδη ακολουθούμε όπως την ένταξη του video στην online προβολή των πελατών, την παραγωγή προσωποποιημένου περιεχομένου αλλά και την μεγαλύτερη χρήση AI.

 

Ο κ. Παππάς πρόσθεσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας σε αυτό το συνέδριο και με την ευκαιρία να μοιραστούμε την εμπειρία μας στον τομέα του Digital Marketing. Οι επιτυχίες μας και οι μελλοντικές κατευθύνσεις αντανακλούν τη δέσμευσή μας για πρωτοπορία στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Αυτό το συνέδριο αποτέλεσε μια υπέροχη ευκαιρία να γνωριστούμε και να αλληλεπιδράσουμε με συναδέλφους, να συνδεθούμε μαζί τους, να ξεκινήσουμε νέες συνεργασίες, να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις της αγοράς, τις οποίες θα συνεχίσουμε να αξιοποιούμε με τους συνεργάτες μας.”

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή μας στο συνέδριο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Από την ομάδα Τύπου της ICAP CRIF

 

Σημείωση: Τα περιεχόμενα του δελτίου τύπου είναι βασισμένα στα παρεχόμενα κείμενα και τη δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Παππά.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *