Η ομάδα μας στο 1ο E-Commerce Summit @Costa Navarino

Περισσότερες από 300 one-to-one συναντήσεις, πολλές ακόμα ανεπίσημες, ενδιαφέροντα panel discussions, ομαδικές δραστηριότητες και μία γενικότερη αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης συνέθεσαν το 1ο E-Commerce Summit που διοργάνωσε η Boussias Events στο Costa Navarino, στις 24 και 25 Απριλίου, με Χρυσό Χορηγό την Mastercard.

 

Ήταν ένα διήμερο γεμάτο δράσεις και εκδηλώσεις, στο οποίο συμμετείχαν 60+ στελέχη από καταξιωμένα e-shops της χώρας, κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς, και Digital Marketing Agencies, μεταξύ των οποίων και η ICAP CRIF με την ομάδα του Digital Marketing. Μέσα από τις one to-one συναντήσεις έγιναν χρήσιμες επαγγελματικές γνωριμίες, εισακούστηκαν ανάγκες, παρουσιάστηκαν νέες καινοτόμες λύσεις, προέκυψαν ευκαιρίες για συνεργασία και, σε δεκάδες περιπτώσεις, κλείστηκαν νέα ραντεβού για το προσεχές διάστημα.

 

Στο πλαίσιο του E-Commerce Summit και της ενότητας “Summit Talks”, η οποία ήταν μια ευγενική χορηγία της εταιρείας Value, πραγματοποιήθηκαν και 2 keynote ομιλίες με θέμα «Ανακαλύπτοντας τον e-shopper» από την Ξένια Κούρτογλου (Focus Bari & e-satisfaction) και «Καταναλωτές και Πληθωρισμός στο Ελληνικό Λιανεμπόριο» από τον καθηγητή Γεώργιο Δουκίδη (Eltrun & ΙΕΛΚΑ). Τα πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα που παρουσιάστηκαν, συζητήθηκαν εκτενώς σε panel discussions που διοργανώθηκαν με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από τις εταιρείες Mastercard, Value, Γρηγόρης Α.Β.Ε.Ε., L’Oreal Hellas, Metro, Plaisio Computers, Public Group και Spitishop.

 

Το διήμερο πλαισίωσαν επίσης περαιτέρω δραστηριότητες δικτύωσης στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του Costa Navarino, όπως πλούσια γεύματα, Wine masterclass, Olive oil testing, Golf session, ενώ δεν έλειψαν και τα ένθερμα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν για την παρακολούθηση αγώνων μπάσκετ και ποδοσφαίρου. Συνολικά, λοιπόν, το 1o E-Commerce Summit ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες. Διότι δεν έφερε απλώς κοντά τους επικεφαλής διαφόρων e-shops με κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς. Δημιούργησε παρέες, αναμνήσεις, εικόνες και εμπειρίες που θα συντροφεύουν τους συμμετέχοντες για πολύ καιρό και θα αποτελέσουν γόνιμη βάση για επαγγελματικές συνεργασίες.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *